söndag 19 augusti 2012

Svettigt värre!

Gårdagen var tydligen den varmaste dagen här i England för i år. Det var hett!! Men än värre var natten som var... Svårt att sova jag låg i Knoddans säng då hon var rastlös och ville sova bredvid pappa. Hon led också så jag blötte ner henne med lite kallt vatten och sedan sov hon bättre. Själv låg jag mest och svettades trots fönster var öppna var det jättevarmt. Ofta är det varmt på övervåningen även om det är "normal" varmt ute. Men dess hus verkar dåligt byggda övervarma på sommaren och jättekalla på vintern. Husen verkar inte "andas"!

I övrigt hade vi lunchgäst i går vilket var trevligt. Det var en "kollega" 80-åriga Shirley från kyrkans loppis. Det är svårt att tro att denna gumma är biotokig och bara ser filmer typ Batman! Hon går med en väninnan de köper med sig en milkshake och popcorn och njuter lite aktion! Härligt tycker jag.

I dag är det lite disigt men varmt så det tvättas och Knoddan ska nog bada i bassängen. Maken är ledig men har cyklat till stan då det är en sk fun ride det vill säga gator stängs och cyklister får ta över gatorna. Han är ju totalt cykelgalen, han vill när vi flyttat hem till Sverige starta en mountain bike klubb!! När vi var hemma hos syrran åkte vi till Uppsala och gick på Myrorna där hittade maken en cykeldräkt från CK Vallhalla Stockholm vilket måste ju vara en cykelklubb. Han blev överlycklig och i den dräkten cyklar han idag!



Inga kommentarer: