lördag 15 mars 2014

Veckan som var!

Åter var det en vecka som gick fort! Jag hade tandis i måndags och det gick bra vilket var skönt, inga hål. På tisdagen var det ögondoktorn för Knoddan igen och till allas glädje är ögat så pass bra att det inte behövs lapp mer. Om en månad är vi tillbaka och om allt är bra blir det ingen mer lapp permanent.

Även om höjdpunkten denna vecka var beskedet om ingen mer lapp var det roligaste nog att göra fint i vardagsrummet. Kanske låter trist men jag hade köpt nya kuddvar på Ebay och ny matta på katalog och hade planer på snygga till vardagsrummet. Det blev så mycket bättre och fräschare det är den del där vi sitter och ser TV. Den mer täckande mattan gjorde att det blev mysigare att sitta där och det hela gör att man blir lite gladare. Som sagt var det för en ganska billig penging och tänk sätta kaffebordet åt andra hållet gjorde jätteskillnad!!!



2 kommentarer:

Helena Högberg sa...

Mysigt vardagsrum ni har! Visst blir man sugen att göra om lite när det börjar bli lite vårlikt ute :)

sophie sa...

Tackar, ja nu vill man ta tag i resten. Det är kul köpa på Ebay finns så mycket!! Sånt man behöver och sådant man inte behöver! Nu letar jag efter en grönaktig glasskål eller dylikt till bordet.