måndag 2 september 2013

Knoddans idol!

Ja, nu har Knoddan fått en idol nämligen Lotta på Bråkmakargatan. Härom dagen fick hon se första filmen och hon satt trollbunden! Jag tror det är för att det är liten tjej i hennes ålder och en hel del händer i filmen.Den var så bra tydligen att hon såg den igen igår och nu ska jag skaffa de övriga filmerna, jag tror det är tre stycken. Hon har t om spelat upp lite scener! Då Lotta har en tyggris som hon kallar Bamse, så ahr Knoddan gått omkring med sin stora Bamsenalle!


Annars har det varit som vanligt vad det nu är här! Jag har haft en knöl under huden på ena tummen och det har värkt men nu verkar den försvinna, har igen aning vad det var. Än är det ganska varmt här men ibland är det lite kyligare så hösten är väl på väg. I helgen var vi på ett museum här i Hull då man kunde åka med gamla bussar runt stan det var kul. Nästan alla museer är grattis här i Hull vilket är bra.
Idag var vi och shoppade då Knoddan ville köpa sax! Hon ville verkligen ha en och vi köpte tre!! Barnvänliga så klart och satt hela eftermiddagen och klippte papper! Har just dammsugit för tredje gången.

Inga kommentarer: