måndag 22 april 2013

Helgen som varit!

Helgen var helt ok även om det blev en storstädning på lördagen! Fredagen var jättefin solen sken och Knoddan och jag var ute nästan hela eftermiddagen. Vi är på framsidan tycker man blir så isolerad på baksidan då det är högt staket runt omkring. När man är på framsidan ser man lite mer liv och rörelse samt det är lättare om någon kommer. Knoddan hade sin Skrållan ute i vagnen, det är en docka som har det bra!

På lördagen skulle ASDA komma med matleverans och man kan för billgare penning boka en tid som är mer utsträckt t ex 10-18 vilket vi brukar göra men då måste man ju vara tillgänglig hela tiden men det passade bra skulle även få en returvara från en katalog upphämtad. Så Knoddan och jag passade på att verkligen göra en storstädning. Vi skurade golv och gjorde riktigt fint på undervåningen. Maken har jobbat natt så man blir lite begränsad till just undervåningen då han ligger uppe och sover.

Söndagen var även den fin så vid 10tiden gick Knoddan och jag en promenad till en park här i närheten. Det finns bra promenad att gå där samt lekplats. Söndagen i övrigt var annars inget speciellt.

I dag ska vi strax till stan måste köpa lite då vi ska åka till syrran i maj, Knoddan och jag. Det blir inte så länge men vi är tacksamma syrran är så generös och möjlig gör detta. Sedan i sommar ska vi vara i Stockholm hos momo vilket ska bli riktigt kul det med!! Syster med familj kommer även de över hit så det känns som man vunnit högsta vinsten och det lär hålla hemlängtan i styr lite!!!

Liten Knodda på söndaagspromenad

2 kommentarer:

Anonym sa...

I dag läste jag om detta tråkiga besked: Arga Mariana är en bluff. Trist om det stämmer för det borde finnas många fler av Marianas typ.

/Trångsundsbon

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5515207

Sophie sa...

Vad trist .... men ha en trevlig helg !!