söndag 19 december 2010

I går bak...i dag...


...bok! Det blev bak som synes igår en ljus fruktkaka och Brysselkakor. Fick tips om småkakorna av syster som är en mästare på småkakor. Jag misslyckas alltid när jag ska baka det men dessa blev bra och GODA!! Under natten har det fallit lite snö här, marken är täckt och det är riktigt vackert! Jag ska nog inte göra så mycket i dag tänkte städa lite men tror det får vänta tills i morgon. Jag ska ta tag i min bok som jag inte hann med igår!!

11 kommentarer:

FIA sa...

Vilken bok läser du just nu? Berätta för mig som är en riktig BOKTOK! Enda gången jag känner mig riktigt fattig är när jag inte har nåt att läsa - det händer ytterst sällan...

Kjempeklem!

sophie sa...

Ja läsa en god bok är toppen. Jag gillar fakta så denna gång en bok om Svensk maffia, riktigt ruggigt! Jag läste Mörkerspår av Inger Frimansson innan den var otroligt bra. Har inte läst något av henne innan men vill läsa mer!! Jag tar gärna emot tips jag med!!

klem klem!!

sophie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Halloj!

Jag kan rekommendera Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson. Det måste vara årets bästa bok, den är sjukt rolig. Någon annan som läst boken? Vad tycker ni om den?

/Trångsundsbon

sophie sa...

Inte ens hört talas om den, låter kul. Har ahn skrivit något annat??

Anonym sa...

Hejsan!

Det är Jonas första bok, han sade upp sin tjänst som journalist för att förverkliga sin dröm och skrev denna mycket bra boken.

/Trångsundsbon

sophie sa...

Ska kollas upp, tack för tipset!

Kim sa...

Jag håller på att läsa den just nu! Hundraåringen alltså. Inte kommit så långt men än så länge är den rolig. Återkommer med full recension om ett litet tag. Ha det bäst!

sophie sa...

Oj vad kul!! Ha det själv!!

FIA sa...

"Hundraåringen" är överreklamerad, tycker jag...lite väl svulstig och inte alls så rolig som jag trodde, skruvat och tröttsamt i längden. Det verkar som om det bildats två läger: antingen älskar man "Hundraåringen" eller så fastnar man inte för den.

Jag rekommenderar Arto Paasilinna, en galen finne jag aldrig kan få nog utav! Lyssna gärna på en CD-bok där inläsaren bryter på finska...sanslöst! Börja med "Kollektivt självmord"...sen är du fast!

FIA sa...

Glömde länken:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Arto_Paasilinna