fredag 23 september 2011

Trevlig fredag och ännu trevligare helg!!

Knoddan är bättre i sin förkylning och sov i natten hela natten lugnt och fint. Men vaknade vid halv sju då hade pappa gått till jobbet så hon fick krypa ner hos mamma och vi sov till kvart i åtta. I dag kom Janice det blev lite småprat tydligen har Knoddans team  just fått iväg papper till rätten så adoption kommer med all sannolikhet först gå igenom i november. Inte i oktober som först sas men men bättre sent än aldrig!

Nu sover Knoddan på soffan det var ett bra tag sedan hon sov middag men hon satt bredvid mig och mer eller mindre somnade!! Hon är nog tillbaka i gammla rutiner nu....hoppas jag! Ikväll skall vi även försöka få Knoddan sova i vanlig säng, vi har en enkelsäng i hennes rum som nu blir hennes. Vi har bäddat med fint barnslig bäddset och satt upp ett sidoskydd, vill ju inte att guldklimpan ska ramla ur!!

Jag har också köpt en Iggle Piggle figur som håller en nattlampa. Knoddan är helt förälskad i honom men kallar honom Eddi!! Allt görs för att det ska bli extra kul sova i nya sängen. Knoddan har tydligt visat att den gammla spjälsängen är för liten och inte kul längre. Vi ser framemot en spännade kväll har tagit tips av syster som råder oss äta innan så vi orkar.....ska bli spännade!!

2 kommentarer:

Helena sa...

Spännande - stora tjejen i egen säng :) Lycka till med omställningen, hoppas det går smidigt...

sophie sa...

Tackar Helena det har gått riktigt bra! Turligtvs tack vare Iggel Piggle!!