torsdag 29 september 2011

Varmt eller momo är lila!!

I dag och i går har/hade vi jättevarmt på eftermiddagen idag hade vi 32 grader!! Det är som högsommar igen! Men det kommer väl inte hålla i sig så länge men skönt ät det. I morse var jag i stan solokvist och klippte håret, jag passade på tvätta det samt få en inpackning och klippa det så klart. Det blev bra inte så mycket kortare men lite uppklippt. Var i alla fall trevligt bli bortskämd ett tag! Passade på att köpa lite bra shampo och balsam brukar inte köpa hos frissan då det är lite dyrare men tyckte att jag var värd lite "lyx" för en gångs skull!

Hörde att momo var sjuk så vi skickar hälsning om bättring! Knoddan pratar ofta om momo och tydligen är momo närmare än man tror. Hon är tydligen på tv varje dag vid 16tiden!! Då kommer programet Big & Small....



Knoddan har fått för sig att den lila björnen är momo för hon pekar på den och säger just momo!! När maken fråga vem den lilla var sa Knoddan...mamma!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe .. Hon har humor den lilla tjejen. Vad härligt att du fick bli ompysslad en stund. Här i Stockholm har det också varit 20 grader i dag och det skall bli lika varmt imorgon. Och det bästa av allt, jag har semester idag och imorgon. Ledig fyra dagar på raken. Det är helt underbart. Mer ledighet till folket!

/Trångsundsbon

sophie sa...

Låter ju kanon hoppas du får trevliga dagar!!!!

Auntie Fia sa...

Härligt! Vare sig du är Tant Gredelin "den äldre" eller Tant Gredelin "den yngre" kommer här BAMSIGA KRAMAR från Tant Fia!

sophie sa...

Kram tillbaka!!!