torsdag 22 mars 2012

Vår!

 I går när vi gick hem från kyrkans lekgrupp var det så varmt och riktigt vår i luften! I dag ser det lovande ut t om vädergubben i morse på lokalnyheterna sa man skulle hänga ut sin tvätt i dag. Men vi struntar nog i tvätt i dag och väntar lite för att sedan ta en promenad till lokal shoppen. Ska handla lite mat på frysaffären ja, här har de affärer som endast eller mest i alla fall säljer frysta varor! Det ska bli lite för Knoddan så det finns för luncher och middar framöver.

Hon fortsätter med sin goda aptit vilket är glädjande!! I går som sagt var vi på lekgruppen Knoddan hade kul som vanligt. Nu är det dock stängt fram till den 18e april! Sedan sa de igår att det kommer bli lite svårt fortsätta då flera av tanterna ska sluta. De undrade om vi mammor inte kunde ta över men jag tror inte det finns någon som är lite framåt för att driva det. Jag vill inte ta på mig något ansvar även om jag tycker det vore trist om det stängde. Även om det är stängt ett tag framöver så är Knoddan bjuden på födelsdagsfest den 1a april! Första inbjudan till kalas och så klart ska Knoddan gå!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Här i Stockholm har vädret varit helt underbart i dag, ett riktigt härligt vårväder! Och det är ljust fram till ca 18:00, så nog är våren på intågande.

Vad kul för Knoddan att bli bjuden. Hur många år fyller barnet hon är bjuden på kalas till?

/Trångsundsbon

Anonym sa...

Härligt med kalas. Det kommer bli superkul! Cheers från Växjö

Anonym sa...

Jag tror han blir 4! Att det är en kille som också gillar är val en bonus!! Trevlig helg Trångsund och Växjö!!!

Anonym sa...

Halloj igen!

Du visade häromdagen den dansande goa gubben. Men spana in den dansande goa ungen som rockar loss i en jive.

http://youtu.be/4wt824D1Bqg

/Trångsundsbon