fredag 29 juli 2011

Toppendag!!

Ja, i dag hade Knoddan och jag en toppendag. Kvällen igår blev jobbig då Knoddan blev väckt när maken kom hem och så somnade hon inte förrän 22!! Så det blev inte vad jag tänkte mig igår kväll dvs gravad laxmacka framför tvn. Utan hand hållning i Knoddans rum samt höra musikdragnattgrejen till förbannelse!! Men inget som inte har något bra med sig Knoddan sov till halv åtta i morse!


På väg ut till stan!
Vi tog bussen till stan postade iväg lite Ebay. Sedan skulle det bara blivit lite shoptittande och brödköp och hem. Men det var internationell marknad i stan vilket var kul. Först gick vi dock till saluhallen och köpte lax. Knoddan var på så underbart gott humör log och charma fisktanten genom att säga bye bye och vinka samt vända sig om för att vinka minst tre gånger. Knoddan fick gå bredvid så mycket hon ville idag vilket hon älskar. Sedan gick vi till marknaden där vi köpte bröd och appel strudel. Sedan hörde vi vacker violinmusik och Knoddan som älskar musik blev alldeles till sig och boksavligen dansade i väg emot musiken. Det var en ung tjej som spelade jättevackert. Knoddan stod där rördes sig riktigt elegant till den vackra klassiska musiken. Hela fem personer kom fram till oss/mig och sa det var fantastiskt se en så liten en njuta av musiken. Jag blev stolt som en tupp!!

Vi pratade lite med tjejen som pluggar till sin masters i Leeds men är från Polen, hon sa att Knoddan antagligen har ett gott gehör och att vi borde tänka på att se till hon lär sig ett instrument eller börja sjunga!! Vi köpte hennes cd och Knoddan fick den dedikerad till sig. Det var en härligt kul dag med härligt internatinellt inslag då mångfald berikar och Knoddan sprider glädje kunde dagen inte blivit bättre!!

Kolla in detta här är hon...

1 kommentar:

Bea sa...

Fin musik. Hon är för go our Cia =)