måndag 25 juli 2011

Ny vecka...

Ja, ny vecka lite konstigt känns det då nyheterna domineras av det som hänt i Norge. Det är ganska intressant se både den engelska och svenska rapporteringen. Men det är hemskt som hänt finns inga ord....

Här i vårt hörn av Hull har helgen varit ganska lugn. Inte har vi sommarvärme inte nej, ganska så kyligt och grått. I helgen tittade solen fram men det var inte så varmt man vill sitta ute. Det blir lite jobbigare var hemma med Knodda när vädret inte är bra. På lördagen gick vi ner till lokala shoppen men det kan vi inte göra varje dag och bara promenera här känns trist. Igår satt vi ute lite på bänken på framsidan drack en tetra och såg bussen gå förbi!! Idag kommer Janice och sedan ska jag åka till stan solo planerar redan att ev ta en fika på costa! Vi får se har lite som måste göras så som posten, handla mat etc men en fika vore gott.... Maken jobbar natt i natt så Knoddan får ha kul med pappsen!

I övrigt känns denna sommar lite trist toppen på en massa vis pga Knoddan men trist pga vädret och att man inte kan resa. Det blir lite ensamt har inte många vänner här men man gör så gott man kan och försöker få dagarna bli roliga!!

Inga kommentarer: