måndag 21 november 2011

Dagen då Knoddan blev vår på rikitigt!!

Klart vi vaknade med pirr i magen i morse!!! Vi gjorde oss fina tog taxi till rätten i stan där vi skulle ha en sk Celebration hearing. Makens mellanson Byron kom med vilket var trevligt för han var den enda av familj och vänner som kom. Sedan kom socialarbetarna från där Knoddan kommer ifrån då de nu lämnar "över" Knoddan till oss. I rätten träffade vi en domare som hette Jack i efternamn vilket var passande då älskade systersonen heter det, kul sammanträffande!! Vi fick prova domarens peruk då det hela görs till barnvänligt kul men Knoddan var föga intresserad så jag passade på prova den!! Knoddan sa mest "springa" det är ju inte varje dag man får sprinag runt i en rättsal och i en domares ämbetsrum!! Vi fick ett fint diplom undertecknat av domaren. 25 minuter senare var det klart och vi gick för en breakfast!!

Allt kändes skönt och på något sätt ..ja det var det!!  Vi har världens bästa Knodda nu!!! Fast det har vi ju haft sedan 29 mars!!!

Vill även passa på att tacka alla rara vänner, Devonianer, gudpäron, momo, älskade syster med familj för fina presenter.

Knoddan väntar på breakfast!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Kul att hon äntligen är Er dotter även rent juridiskt nu.

/Trångsundsbon

sophie sa...

Tack kompis!!

FIA sa...

Skrev en kommentar igår men den fastnade visst inte...

Ville bara få fram att jag är jätteglad för er skull, men besviken på mig själv...borde förstått att jag skulle skicka en present! Ställer mig i skamvrån... :(

sophie sa...

Nej nej Fia så ska du inte känna!! Du är ju vår Auntie vilken present är inte det!!! Kram i massor!!!

Anonym sa...

Kom ihåg att aldrig lämna henne ensam, då kan de gå som för denna stackars mamma. Men lite roligt är det allt..

http://youtu.be/bPNyK7XTy6o

sophie sa...

Hahahahah! Den var kul!!

BERNERMORSAN sa...

Grattis till er dotter. Måste vara en underbarkänsla. All lycka!

BERNERMORSAN sa...

Grattis till er dotter. Måste vara en underbarkänsla. All lycka!