måndag 16 april 2012

Fredag, lördag...

I fredags var det ju adoptionspartyt men måste säga jag blev lite besviken. När vi kom dit var det såååååå hög musik så Knoddan ville vända i dörren! Men vi gick in det var i en stort typ gympasal med en diskjocky som sagt körde på. Det enda som egentligen erbjuds mer än dans till hög musik var ansiktsmålning.



Det var ganska stökigt och mest äldre barn de som var i Knoddans ålder var mest med sina föräldrar. Det var trist också pga musiken att man inte kunde prata med någon. Det var inte många där jag kände igen men några. Men det blev inte mycket prat så vi gick efter maten. Buffen var ok och Knoddan lät sig väl smaka.

När vi gick till bussen blev vi fast i ett ösregn inte så kul! Vi åkte hem via stan och maken var tvungen handla lite men Knoddan och jag fortsatte hem. Jag var helt dyblöt. Ville hem och fixa lite inför lördagen. För då kom Knoddans syskon på besök de är (syster) fem och (bror) sex år de är nu också adopterade de bor längre ner i landet. Så de tog dem nästan tre timmar komma hit. De har ju träffat Knoddan när hon var bebis och de saknar henne, speciellt systern. Det gick bra och både barnen och föräldrarna var trevliga.Men det var även lite sorgligt med barn som haft det jobbigt men det verkar gå bra nu. Dock var det lite jobbigt när storsyster blev så ledsen åka hem så hon grät. När hon var här ville hon hålla i Knoddan hela tiden men Knoddan blev lite trött på det. Men hon var glad leka med dem och vi kommer ses igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin ansiktsmålning!

/Trångsundsbon

sophie sa...

Ja tack, det fick bli en som gick snabbt för det vara nära en högtalare man undrar om man ska ta med hörselskydd nästa gång! Trevlig vecka i Trångsund!