tisdag 9 augusti 2011

Uppror i England eller vänster sko!!



Nyheterna har varit full med de upplopp som pågår i England. Enligt make är Hull också måltavla!?!?! Han får info via jobbet att de ska var på high alert då det är ett stort köpcenter. Ja vi får ju se hur det blir om maken står på barrikaderna i kväll och försvarar affärerna eller om han är hemma i tid!

Jag måste säga min åskit om dessa personer som upploppar, heter det så... ja nu gör det! De är en bunt idioter som förstör för det är kul. I morse blev en av dem intervjuvad på TV och körde den vanliga trallen...Vi har inget att göra vi har inget jobb vi är besvikna på regeringen...för fasiken om du är ute och ränner på nätterna lär du inte få jobb och är du inte nöjd men regeringen ja men för böveln rösta på något annat då!! Du får verkligen fram en förändring genom att bränna folks hus dra en försvarslös kvinna I HÅRET ur sin bil för att tända på den.

OCH all denna vandalism av affärer folk som arbetar och lägger ner tid och pengar i sin verksamhet ja det förstör du för du inte gillar en massa. Effektivt......NOT!!

Det bästa var väl ändå på TV i morse, den Clarks skoaffär i Ealing som var totalt länsad!! HUR tänker dessa puckon (nu vet vi ju att det gör de inte) men bara om de faktiskt tänker. Ett gäng stinta puckon ser Clarks ...JA den ska vi rensa, länsa, förstöra.... 
Hur går snacket..........ta alla skor vi ser.....alla 450 VÄNSTER skor! Lagret är tydligen intakt och svårt komma in och om de gör de...säger den ena då.... Du, har en vänster loafer här, svart kan du kolla efter en i 41?? Svarar den andra då ... Nä, men har den storleken i brunt!!

Inga kommentarer: