söndag 6 mars 2011

Solen skiner!

I dag skiner solen och det ser ut som en perfekt vårdag men det är dock lite kallt i luften. Jag har dock bara varit ute till soporna resten av dagen har jag plockat lite och packat träapan som sålde äntligen så lite slantar blir det! Sedan fotade jag lite till som jag la upp på Ebay. Visserligen får jag betala idag men jag vill få upp sakerna för jag antar det blir mindre tid om några veckor!

Igår var jag i en charity shop och hittade lite kul till Knoddan. Ett nytt set med docka i väska det var en enkel liten docka med tillbehör. Den var ny och kosta ca 27 kronor helt ok tycker jag.


Jag vill inte köpa mer kläder innan Knoddan kommer hit men om man snubblar på bra saker så köper jag det om priset är bra! Det känns konstigt att denna tid nästa månad har man en liten en här. Jag får frågan  hela tiden har du inte väntat länge, hur känns det, du måste var sååå glad. Jo, det har tagit lite tid men det är bara bra tiden är min vän. Det känns BRA men än så har jag kontroll på känslorna annars hur skulle det kännas hemskt att ha sitt barn hos någon annan!?! Jag skulle bli galen låter kanske lustigt men än är hon bara  en liten tjej, en mycket söt underbar liten en. Men än är hon liksom inte min men det kommer det vet jag, då kommer alla känslorna på en gång!! Sedan när vi träffas så blir hon mer än ett foto mer än ett namn mer än en rapport!! Jag har t om svårt säga hennes namn när jag och Norman pratar om henne jag säger lillan, dottern eller ungen! Det är som vi måste träffas och presentera oss för varandra innan vi kan säga "du" till varandra!! Men det är som jag sa till Janices chef som tog oss till Doncaster i fredags när jag berätta om detta. "Kärt barn har många namn" eller som jag sa "A child loved has many names" hon tyckte det var ett jättefint talesätt! Jo visst, så klart svenska talesätt är bäst!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj!

Solen har lyst även i Trånkan. Dockan hittade du till ett riktigt fyndpris, Knoddan blir säkert glad för den lilla dockan.

/Trångsundsbon

sophie sa...

Härligt med sol i Trånkan också!! Mer sol nu va ända fram till sommaren!!