torsdag 31 mars 2011

Full rulle framåt!!!

 Livet är fullt ös just nu men idag infann sig lite struktur dels för att jag tog tag i allt som skulle göras plocka bort tvätt, städa fixa dona, you name it!! Och dels för maken tog sig själv ut på stan och sedan tog han lillan ut på promenad/handla mat. Under tiden kunde jag just plocka bort tvätt, det som var kvar och fixa lite samt dona lite. Gick ju bra Knoddan gjorde väl lite protest ibland men det gick toppen vi har ju leksaker på båda våningarna nu så saker att göra finns. Sedan finns ju annat spännade i hsuet att ta på kolla in och ev plocka med som mammas cd skivor. Knoddan visade bra smak och plockade ut Bruce Springsteen!!

I morgon kommer hennes socialarbetare för att kolla allt går bra. Vi fick ett email igår från chefen i Doncaster han brömde oss och sa de sällan sett en sådan bra adoptions handover och hur lätt ett barn tytt sig till sina nya föräldrar vi fick också beröm över att vi varit så lugna och förstående! Kändes jättekul att höra men sedan fick vi ju också världens gosigaste KNODDA!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med om musiksmaken, hoppas det håller i sig:)

/Trångsundsbon

sophie sa...

man hoppas hihihi!!

Béa sa...

Gud va söt hon är!

AUNTIE FIA sa...

Vilken känsla det måste ha varit för N - att ta Knoddan med sig ut för att handla/promenera medan du roade dig med annat! Nu har väl grannarna upptäckt att ni fått barn?! Nån som reagerat?

Kramisar!

Anonym sa...

The Boss rules, hehe. Cheers from Jåååhan