måndag 23 maj 2011

Titta där flög grannens soptunna förbi...



I dag blåser det åter nästan storm här! Gör faktiskt det ganska ofta och jag tycker det är ganska mysigt. Men vi får se hur mysigt det känns i eftermiddag har lite planer att ev gå till lekplatsen med Knoddan. Igår gick vi en ganska lång promenad som började i solsken men sedan kom det ett hårt regn som tur nog bara varade i några minuter. Knoddan sover just nu lite bredvid pappa som sover av nattensjobb, har kommit på att hon sover bra där när det är tid för en liten lur. Sedan ska det bli lunch och någon sorts uteaktivitet.

Knoddan gör en massa framsteg, ord svenska som engelska flödar t ex strumpa, rag and bone, duktig tjej och igår gick hon runt och sa I know!!! Sedan gör hon en massa små lustiga saker bland annat har hon blivit väldigt gosig, det har hon alltid varit men nu vill hon gärna komma upp i knät och pussas och kramas OCH det är inget jag har något emot!!!

I morgon ska vi kanske gå till kyrkans loppis igen får se hur vädret är och hur vi känner oss. Sedan på onsdag ska vi åter till Knoddans gammla hemstad då hon har ett läkerbesök inbokat. Lugn, inget allvarligt utan det är för att se sin doktor som sett henne sedan födelsen, det är sista gången vi behöver åka dit i sådana ärenden. Resten av veckan är än så länge "lös och ledig" vi får se hur det artar sig. Det bästa är ändå att tiden går fort och att 13 juni närmare sig med storm(hahaha)steg! För då kommer syster och lilltrollet alias kusinen på besök. Det ser båda Knoddan och jag framemot!!

Inga kommentarer: