tisdag 5 april 2011

En vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 I dag fick vi fira att Knoddan varit här i en vecka!!!!!! OCH vilken vecka det har varit bästa i mitt liv alla gånger slår det mesta för min KNODDA är det bästa som finns!! Så hur har då det varit jo...Knoddan kom, såg och segrade! Det har gått bra hela tiden men kanske bättre och bättre hela tiden speciellt nu när vi kommit in en fin rytm tillsammans. Dagarna består av lek ute och inne, njuta av mat då Knoddan gillar sitt krubb. Högst på listan står räkor!! Knoddan har testat...pannkakor var ok men ingen höjdare, Kalles Kaviar nej tack, smoothie MUMS, mammas jordgubbsylt oh yes!!

Det är som Knoddan fått luft under vingarna hon vaknar med ett leende (sover hela natten 19-07!) har kul under dagen gnäller mycket lite och älskar att gosa efter middagen. Efter middagen som vi äter tillsammans vid bordet blir det ett skönt bad med mamma eller pappa. Knoddan brukade bada i barnbadkar på morgonen då och då hos fostermamman. Så första gången vi satte henne i vårt badkar var hon inte alls road men sedan har det blivit en klar favoritsysselsättning! Ibland är det som det är det hon väntar på hela dagen. Efter badet blir det lite babymassage av mamma och hoppa i pyjamasen! Sedan blir det soffan med mamma och pappa klockan 18-19 då det är Bedtime hour på tv. Då gosas det till max jag får pussar, klappar och en massa prat, jo pappa får också MEN mamma är ändå bäst!! Hon är för go och då jag pratar svenska med henne har hon nu lärt sig säga mamma, pappa, en och bäbi!!

MEN idag så fortsatte hon med sina framgångar genom att hålla i nappflaskan själv nu innan sängdags!! Hon förvånar mig hela tiden dels med sitt fina sätt och personlighet samt med hur väl hon anpassat sig. Det är som vi aldrig varit ifrån varandra och vi är menade vara tillsammans för alltid!!! Trodde aldrig jag skulle säga det men......Tack gode Gud för Knoddan!!

7 kommentarer:

Béa sa...

Grattis! Härligt att livet kan vara så bra! Kram!

AUNTIE FIA sa...

Tänkte på det idag på morgonen när JAG låg i badet...att nu har Knoddan varit hemma en hel vecka!

Och det allt verkar gå som på räls...inga större sura miner att sudda bort!

Kjempe-kjempe-kjempeklem!

sophie sa...

Min rara systrar!! Ja det är kanonbra men jobbigt ha norman hemma...Han är som en kinkig 3åring!! Kram

Anonym sa...

Roligt att hon gillar räkor. Skönt att höra att det går bra med lilla Knoddan. vad tycker hon om era katter?

/Trångsundsbon

sophie sa...

Hon gillar katterna och de gillar henne! Det är bara hon och Jack som de gillar när det gäller barn. Ha det bra kompis!

BERNERMORSAN sa...

Underbart att läsa att bi har det så bra!

sophie sa...

Tackar Bernermorsan, ha det bra med familjen och vovven!!