tisdag 7 december 2010

Inställt!





Åter igen är kyrkans loppis inställd, nästa vecka är det sista gången innan jul och nyår så vi får se om de är öppet då! Jag kan förstå om man är äldre att det kan vara svårt att gå ut när det är is på gator och torg. Igår var jag på ASDA och jag såg hur vad som tydligen är sopgubbar som "hackade" bort is! Tycker nog det vore bättre sanda så sopgubbarna kan ta hand om soporna som nu inte tömts på två veckor, tre om de inte kommer idag! Lyssnar just nu på lokalradion och en massa är inställt, skolor, bussar, möten, ja en massa så folk sitter väl inne och häckar i Hull i dag!! Det gör jag med tror det kanske blir lite bakning, engelsk julkaka ska bakas och den behöver ju lite tid att "mogna"! Jag hoppas dock att brevbäraren kommer idag vi har inte haft post sedan torsdag förra veckan , vi får ju även post på lördagar.

I kväll skulle Norman och jag gått på ett möte om adoption de har då och då information om olika saker som rör adoption. Det brukar vara intressant och nu slutade norman tidigt så vi tänkte gå men det blev inställt! Tydligen på grund av health and safty undrar om de är rädda man ska halka utanför och kräva dem på ersättning?!

2 kommentarer:

FIA sa...

Jag skulle på ett möte för anhöriga på Stroke-enheten på Centrallasarettet...inställt! Folk vågar inte ge sig ut på mer eller mindre dåligt plogade vägar och/eller efter mörkrets inbrott. Solen går ned omkring kl. 15.20 och mötet skulle vara kl 17. Och är det inte snö eller mörker så är det vildsvin i faggorna... Såna slipper ni väl iaf i Hull?! KLEM å SLEEP TIGHT!

sophie sa...

Ja du Fia inga vildsvin här vad jag vet men säker en och annan vild engelsman i buskarna hehehehe! Kul att kan skriva kommentar nu!! Go girl! kram