fredag 1 oktober 2010

Veckans Hullare!


Norman Lill njuter en av många pints!
Valet för veckans Hullare var lätt med tanke på vecka som varit, it had to be, allas vår Mr Norman Lill! Denna man som här ovan ses njuta en öl och som bokstavligen håller på att spränga sig ut ur sin skjorta har förändrat livet för många (?). Norman har en intressant bakgrund, ja ganska i alla fall, född på landet i Beverley alldeles utanför Hull en oktoberdag 1957. Flyttade runt lite, gick i skolan, kysste lite flickor.
Så 1977 svor Norman eden att försvara Queen and Country och gick in i Royal Air force RAF och fann att det var rätta platsen för honom det tog honom bland annat till Falklands öarna 1985.


Norman på Falklands öarna.


Nerskjutet Argentinskt flygplan

Falklands öarna var blött med otrevligt väder och fullt av pingviner! Det var en upplevelse som även lämnade obehagliga känslor då så många hade dött för denna ö så långt bort. Norman säger ofta om han kunde skulle han vilja återvända to put some ghosts to rest!
RAF drabbades som så mycket av nerskärningar så Norman blev avskedad 1989 och återvände till det civila livet. Arbetade och tog hand om sin familj livet rulla på.... MEN så när Norman kände att livet kommit till ett vägskäl han var skild och livet hade rullat på i sina vanliga hjulspår!

DÅ hände det i cyber space hittade han det som han letat efter hela sitt liv nämligen... Sophie Franchi
Denna kvinna som kom att betyda och betyder så mycket för honom! Så nu rullar livet på men bättre än det någonsin gjort!!!!

Love is sweet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

HaHa.. Rolig bild på Norman när han dricker öl. Men på skjortan ser det ut som han fått i sig för många Pints, ölmagen syns väl. Fast roligt att du och Norman bjuder på den bilden!

/Trångsundsbon

Malin sa...

Underbart! :)

Bea sa...

Inte Norman som är för stormagad utan skjortan som är för pyttig ;-)

sophie sa...

Spot on Bea!